Kycklinglasagne

Du behöver 350 g Kronfågel kycklingfärs 1 grön squash i tärningar Smör till stekning Salt och peppar Paprikapulver Chilipeppar Oregano 1 strimlad purjolök 1 röd...

Tillagningstid: 40 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 350 g Kronfågel kycklingfärs
  • 1 grön squash i tärningar
  • Smör till stekning
  • Salt och peppar
  • Paprikapulver
  • Chilipeppar
  • Oregano
  • 1 strimlad purjolök
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 6 dl ostsås
  • 4-6 förkokta lasagneplattor (färska)
  • Riven ost

Gör så här

1
Salta squashen och låt ligga en stund. Stek kycklingfärsen grynig under tiden, tillsätt purjolök och paprika. Krama vätskan ur squashen och tillsätt färsen. Låt steka samman i ett par minuter och smaka av med salt, peppar, paprikapulver och chilipeppar. Röran bör ha kraftig smak. Täck botten med ostsås, lägg på lasagneplattor, ostsås, kycklingröra. Upprepa ytterligare ett lager. Toppa med riven ost. Grädda i 225° C i ca 25 minuter eller tills lasagnen har fått fin färg. Garnera med färsk oregano.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top