Du behöver
- 1 liten kålrot
- 2 morötter
- 2 palsternackor
- 1 gul lök
- 1 msk smör
- 1 msk olivolja
- 250 g grönkål
- 200 g fetaost
- salt och nymald svartpeppar
- Till servering
- sallad på späda blad, skivat äpple och senapsvinägrett
Gör så här
1
Skala kålrot, morötter, palsternackor och gul lök. Skär rotfrukterna i mindre bitar. Finhacka löken.
2
Hetta upp smöret och oljan en stekpanna. Bryn på medelvärme tills grönsakerna nästan är genomklara och fått fin färg.
3
Skölj grönkålen och strimla den fint.
4
Tillsätt rotfrukterna och stek med i cirka 3–5 minuter.
5
Smula till sist ner fetaosten och servera med en god sallad på salladsskott, skivat äpple och senapsvinägrett.