Kryddig Pulled Chicken

Du behöver 1 hel grillad kyckling ”smoke” Ca 1 kg knipp gulbetor eller rödbetor 1 knippe salladslök 1 kruka basilika 1 ask haricotverts 100 g...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 hel grillad kyckling ”smoke”
  • Ca 1 kg knipp gulbetor eller rödbetor
  • 1 knippe salladslök
  • 1 kruka basilika
  • 1 ask haricotverts
  • 100 g getost
  • 1 dl kesella
  • ½ dl olivolja
  • 3-4 msk balsamicovinäger
  • Salt och peppar

Gör så här

Koka betorna mjuka i saltat vatten och skala sedan under rinnande vatten.Koka haricotvert mjuka i saltat vatten ca 1 min och lägg i isvatten för att avstanna kokningen, skär sedan i 2 delar. Blanda betor med bönor och skivad salladslök, dressa med olivolja och vinäger, salta och peppra och toppa med basilikablad. Blanda getosten med kesellan till en slät creme och klicka i salladen. Servera med varm eller kall grillkyckling. Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top