Cajunremoulad

Du behöver 50 g cornichoner små marinerade gurkor på burk 0.5 st rödlök 1 st paprika liten röd 1 st fänkål liten 3 st persiljekvist...

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 50 g cornichoner små marinerade gurkor på burk
  • 0.5 st rödlök
  • 1 st paprika liten röd
  • 1 st fänkål liten
  • 3 st persiljekvist de plockade bladen
  • 2.5 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 msk chilisås av ketchuptyp
  • 2 st tabasco droppar
  • 2.5 tsk citronsaft färskpressad
  • salt

Gör så här

1
Finhacka cornichonerna. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och finhacka paprikan.

2
Ansa och finhacka fänkålen.

3
Finhacka persiljan. Blanda ihop majonnäs, senap och chilisås. Smaka av med tabasco och citronsaft.

4
Vänd ner det hackade. Smaka av med salt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top