Phi Phi pan

Du behöver 300 g tofu gärna marinerad 150 g svamp (champinjoner, ostronskivling) 1 st purjolök 1 msk olja 1 st burk kokosmjölk (400 ml) 1...


0 portioner

Du behöver

  • 300 g tofu gärna marinerad
  • 150 g svamp (champinjoner, ostronskivling)
  • 1 st purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 st burk kokosmjölk (400 ml)
  • 1 msk chilipasta röd
  • salt

Gör så här

1
1. Skär tofun i kuber. Ansa svampen och skär i bitar. Skär purjon i strimlor.

2
2. Fräs tofu, svamp och purjo i olja till tofun fått färg och en del av vätskan i svampen dunstat.

3
3. Rör ner kokosmjölk och chilipasta. Smaka av med salt.

4
4. Servera med råris eller quinoa.


Kommentar:
Vill du ha en kalorisnålare kokosmjölk, spä ut mjölken med en tredjedel vatten.

397 KCAL PER PORTION
16 g protein, 34 g fett, 7 g kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top