Du behöver
- 2 dl hirs
- 4 dl buljong
- 200 g broccoli
- 1 gul lök, hackad
- 2 ägg
- 1 krm chili
- salt
- 1 msk olja
- 100 gr shiitakesvamp
- ½ huvud salladskål
- SÅS:
- 4 msk sojasås
- 1 msk rapsolja
- 1 msk sesamolja
- 1 krm chiliflakes
Gör så här
1
Koka upp hirsen. Häll av vattnet och koka upp på nytt i buljong. 1. Låt puttra 20 minuter.
2
2. Tina fryst broccoli eller koka färsk. Om färsk, skär i bitar, koka i några minuter. Mixa broccolin, rör i ägg, chili, salt och lök. Blanda med den kokta hirsen. Forma biffar. Stek på medelvärme till de fått fin färg.
3
3. Hacka svampen och fräs tills det mesta av vätskan är borta och svampen börjar ta färg. Hacka salladskålen och låt den fräsa med någon minut.
4
4. Blanda ingredienserna till såsen.
5
5. Servera biffarna med sås, fräst svamp och kål.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
331 KCAL PER PORTION
12 g protein, 16 g fett, 34 g kolhydrater