Du behöver
- 24 små degblad (gyoza-den)
- 100 g sojafärs
- ½ gul lök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, hackad
- 50 g böngroddar
- 1 msk olja
- 1 msk sojasås
- 1 tsk sambal oelek
- 1 msk olja
- SESAMSÅS:
- 3 msk sojasås
- 1 tsk sesamolja
- 1 tsk chiliflingor
- 1 msk sesamfrön
Gör så här
1
1. Låt de frysta degarken tina i kylen.
2
2. Fräs sojafärs, lök, vitlök och groddar i olja. Rör i sojasås och sambal oelek.
3
3. Lägg upp degarken. Fukta kanten med fingret med vatten. Skeda upp lite av sojaröran på ena halvan av arket. Vik över och tryck ihop kanterna. Fortsätt med nästa.
4
4. Fräs knytena i olja så att de får färg runt om. Sänk värmen och fortsätt fräsa på knytena i 4–5 minuter.
5
5. Rör ihop sesamsåsen och servera till de varma knytena.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
322 KCAL PER PORTION
12 g protein, 13 g fett, 38 g kolhydrater