Du behöver
- 2 grillade paprikor
- ½ isbergssalladshuvud
- 10 cocktailtomater
- 2 avokador
- 250 g kikärter (ca en burk)
- 15 nachochips
- DRESSING:
- 2 limefrukter (saften)
- 3 msk olja
- 1 vitlöksklyfta
- salt
- peppar
Gör så här
1
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2
2. Grilla paprikorna tills skinnet svartnat ordentligt. Låt svalna. Dra av skinnet. Skär dem i bitar.
3
3. Skär salladen i strimlor. Halvera tomaterna. Gröp ur avokadorna och skär i bitar.
4
4. Blanda paprika, sallad, tomater och avokado med kikärter och chips på stort fat.
5
5. Blanda dressingen och droppa över salladen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Gul paprika innehåller fyra gånger så mycket C-vitamin som apelsin, så frossa! Välj ekopaprikor.
354 KCAL
8 g protein, 24 g fett, 26 g kolhydrater