Du behöver

  • 2 grillade paprikor
  • ½ isbergssalladshuvud
  • 10 cocktailtomater
  • 2 avokador
  • 250 g kikärter (ca en burk)
  • 15 nachochips
  • DRESSING:
  • 2 limefrukter (saften)
  • 3 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt
  • peppar

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 250 grader.

2
2. Grilla paprikorna tills skinnet svartnat ordentligt. Låt svalna. Dra av skinnet. Skär dem i bitar.

3
3. Skär salladen i strimlor. Halvera tomaterna. Gröp ur avokadorna och skär i bitar.

4
4. Blanda paprika, sallad, tomater och avokado med kikärter och chips på stort fat.

5
5. Blanda dressingen och droppa över salladen.


Kommentar:
Gul paprika innehåller fyra gånger så mycket C-vitamin som apelsin, så frossa! Välj ekopaprikor.

354 KCAL
8 g protein, 24 g fett, 26 g kolhydrater

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows