Du behöver

  • 10 potatisar
  • 6 filéer av quorn
  • 2 msk matolja
  • 1 fänkål
  • 4 plommontomater
  • 1 knippe dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 rejäl vitlöksklyfta, finhackad eller pressad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
1. Koka potatisen, men den ska forfarande vara ganska fast.

2
2. Fräs filéerna i olja. Skär fänkålen i mindre bitar, låt fräsa med filéerna, som ska bli gyllenbruna, de sista minuterna.

3
3. Skär potatis, filéer och tomater i bitar, blanda.

4

5
DRESSING:

6
Hacka dillen och blanda med olja, vinäger, vitlök, salt och peppar. Droppa dressingen över rätten.


Kommentar:
Potatis ratas av en del som går på diet, men det är synd, eftersom den är rik på kalium, vitamin C, flera B-vitaminer, magnesium och fibrer.

342 KCAL PER PORTION
14 g protein, 17 g fett, 32 g kolhydrater

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows