Du behöver
- 10 potatisar
- 6 filéer av quorn
- 2 msk matolja
- 1 fänkål
- 4 plommontomater
- 1 knippe dill
- 2 msk olivolja
- 1 msk balsamvinäger
- 1 rejäl vitlöksklyfta, finhackad eller pressad
- salt
- svartpeppar
Gör så här
1
1. Koka potatisen, men den ska forfarande vara ganska fast.
2
2. Fräs filéerna i olja. Skär fänkålen i mindre bitar, låt fräsa med filéerna, som ska bli gyllenbruna, de sista minuterna.
3
3. Skär potatis, filéer och tomater i bitar, blanda.
4
5
DRESSING:
6
Hacka dillen och blanda med olja, vinäger, vitlök, salt och peppar. Droppa dressingen över rätten.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Potatis ratas av en del som går på diet, men det är synd, eftersom den är rik på kalium, vitamin C, flera B-vitaminer, magnesium och fibrer.
342 KCAL PER PORTION
14 g protein, 17 g fett, 32 g kolhydrater