Du behöver

  • 2 st vitlöksklyftor hackade
  • 1 tsk sojasås
  • 1 tsk sesamolja
  • 8 dl buljong (8 dl vatten plus 2 msk lantbuljongpulver)
  • 300 g böngroddar
  • 300 g sojabönor (utan skal)
  • 1 st knippe salladslök hackad

Gör så här

1
1. Hetta upp vitlöken i sojasås och sesamolja. Låt fräsa någon minut.

2
2. Häll på buljong och sköljda böngroddar, koka upp. Sänk värmen och låt puttra cirka 15 minuter.

3
3. Rör i sojabönor och salladslök, koka upp igen och servera genast.


Kommentar:
Böngroddar är proteinrika och innehåller mineraler och mycket C-vitaminer.
147 KCAL PER PORTION
12 g protein, 5 g fett, 13 g kolhydrater

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows