Du behöver
- 2 st vitlöksklyftor hackade
- 1 tsk sojasås
- 1 tsk sesamolja
- 8 dl buljong (8 dl vatten plus 2 msk lantbuljongpulver)
- 300 g böngroddar
- 300 g sojabönor (utan skal)
- 1 st knippe salladslök hackad
Gör så här
1
1. Hetta upp vitlöken i sojasås och sesamolja. Låt fräsa någon minut.
2
2. Häll på buljong och sköljda böngroddar, koka upp. Sänk värmen och låt puttra cirka 15 minuter.
3
3. Rör i sojabönor och salladslök, koka upp igen och servera genast.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows
Böngroddar är proteinrika och innehåller mineraler och mycket C-vitaminer.
147 KCAL PER PORTION
12 g protein, 5 g fett, 13 g kolhydrater