Du behöver
- 1 st blodgrapefrukt
- 2 st apelsiner små, eller 4 småcitrus
- 4 st fikon
- 0.5 st granatäpple
- 2.5 msk flytande honung
- 1 st apelsin färskpressad av
Till garnering:
rosmarinkvistar
kallt vatten
3 msk strösocker
Gör så här
1
Skala grapefrukten med en kniv så att inget av det vita skalet finns kvar. Skär ut hinnfria klyftor med en liten vass kniv. Krama saften ur skrovet och spara den.
2
Skala och skiva de små apelsinerna eller småcitrusen. Skär fikonen i små klyftor. Bryt granatäppelhalvan i bitar och plocka ur kärnorna.
3
Lägg frukten i ett djupt serveringsfat. Ringla över honung. Ringla över den sparade grapefruktsaften och apelsinsaften. Ställ salladen svalt i 1–2 timmar, gärna över natten.
4
Pensla rosmarinkvistarna med vatten och doppa dem i strösocker.
5
Garnera salladen med de sockerdoppade rosmarinkvistarna.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows