Du behöver

  • 1 st blodgrapefrukt
  • 2 st apelsiner små, eller 4 småcitrus
  • 4 st fikon
  • 0.5 st granatäpple
  • 2.5 msk flytande honung
  • 1 st apelsin färskpressad av

Till garnering:

rosmarinkvistar
kallt vatten
3 msk strösocker

Gör så här

1
Skala grapefrukten med en kniv så att inget av det vita skalet finns kvar. Skär ut hinnfria klyftor med en liten vass kniv. Krama saften ur skrovet och spara den.

2
Skala och skiva de små apelsinerna eller småcitrusen. Skär fikonen i små klyftor. Bryt granatäppelhalvan i bitar och plocka ur kärnorna.

3
Lägg frukten i ett djupt serveringsfat. Ringla över honung. Ringla över den sparade grapefruktsaften och apelsinsaften. Ställ salladen svalt i 1–2 timmar, gärna över natten.

4
Pensla rosmarinkvistarna med vatten och doppa dem i strösocker.

5
Garnera salladen med de sockerdoppade rosmarinkvistarna.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows