Kycklingwallenbergare

Du behöver 350 g kronfågel kycklingfärs 1.5 dl grädde 2 st äggulor salt och peppar 2 msk smör Gör så här 1 Arbeta in lite...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 350 g kronfågel kycklingfärs
  • 1.5 dl grädde
  • 2 st äggulor
  • salt och peppar
  • 2 msk smör

Gör så här

1
Arbeta in lite grädde i taget i färsen. Tillsätt gulorna, en i taget, under omrörning. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till 6 biffar och lägg på vattensköljd skärbräda. Stek biffarna på svag värme i matfettet tills de är genomstekta, ca 5 min på varje sida. Servera med kokt pressad potatis eller mos och gröna ärtor.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top