Potatissallad med rökt sik

Du behöver 1 kg potatis kokt kall 0.5 dl remouladsås 2 msk vatten 1 st silverlök strimlad 3 msk kapris avrunnen 0.5 dl dill finskuren...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 kg potatis kokt kall
  • 0.5 dl remouladsås
  • 2 msk vatten
  • 1 st silverlök strimlad
  • 3 msk kapris avrunnen
  • 0.5 dl dill finskuren
  • salt
  • 2 näve späda mangoldblad
  • 400 g varmrökt sik

Gör så här

1
1 Skär potatisen i tärningar.

2
2 Rör ihop remouladsåsen med vatten och vänd ihop såsen med potatis, lök, kapris och dill. Smaka av med lite salt.

3
3 Blanda i delade mangoldblad strax före servering. Servera potatissalladen med bitar av rökt sik.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top