Grillkyckling med chokladdipp

Du behöver 100 g mörk choklad 2 dl yoghurt naturell 0.5 tsk anisfrö 400 g fänkål färsk 1 msk dragonblad färska 1 st kyckling grillad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 100 g mörk choklad
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 0.5 tsk anisfrö
  • 400 g fänkål färsk
  • 1 msk dragonblad färska
  • 1 st kyckling grillad
  • 200 g chips saltade

Gör så här

1
Bryt chokladen i bitar och mikra den smält, 30 + 30 sekunder ungefär. Rör ner i yoghurt och smaksätt med finstött anis.

2
Skölj och ansa fänkålen, skiva den så tunt du kan. Blanda med dragon.

3
Servera chokladdippen och fänkålen till färdiggrillad kyckling utan skinn och en liten portion chips.

4
Tips! I stället för anisfrön kan du ta fänkålsfrön.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 573, fett 22 g, kolhydrater 46 g, fibrer 6 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top