Persiljesallad med tomater

Du behöver bladpersilja en bunt cocktailtomater en ask 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 st citron det yttersta finrivna skalet och saften 3...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • bladpersilja en bunt
  • cocktailtomater en ask
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st citron det yttersta finrivna skalet och saften
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1

Hacka persiljan mycket fint. Halvera tomaterna. Skala, dela och skiva löken tunt. Skala och finhacka vitlöken.

2

Lägg persilja, tomater, lök och vitlök i en skål. Tillsätt citronsaft, -skal och olja. Blanda och smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top