Getosttoast med honung

Du behöver 4 skiva formbröd tjocka skivor getost 4 msk flytande honung 1 dl rucolablad 4-5 msk rostade pinjenötter nymalen svartpeppar Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 skiva formbröd
  • tjocka skivor getost
  • 4 msk flytande honung
  • 1 dl rucolablad
  • 4-5 msk rostade pinjenötter
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

1

Sätt ugnen på 175 grader. Rosta brödet lätt i en brödrost eller i en stekpanna.

2

Lägg brödskivorna på en papprad plåt. Sätt plåten i mitten av ugnen och låt stå 5–10 minuter eller tills osten börjar smälta.

3

Ringla honungen över osten. Toppa med rucolablad och pinjenötter. Peppra.


Kommentar:
Det behövs inte många ingredienser till den här goda toasten, och snabbt går det också!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top