Chèvrecrostini med edamameröra

Du behöver 4 skiva valnötsbröd 2 dl edamamebönor kokta, kalla 100 g getost bredbar 2 msk valnötskärnor finhackade 2 msk basilika finhackad 1 msk jungruolja...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 skiva valnötsbröd
  • 2 dl edamamebönor kokta, kalla
  • 100 g getost bredbar
  • 2 msk valnötskärnor finhackade
  • 2 msk basilika finhackad
  • 1 msk jungruolja
  • flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

1

Rosta och dela brödskivorna.

2

Mixa bönorna (spara lite till garnering) i en liten mixer ­eller med mixerstav. 

3

 Blanda bönor och getost i en skål. Blanda i nötter och basilika. 

4

Bred röran på crostini och lägg på ett serveringsfat eller bricka. Droppa över lite jungfruolja. Salta och peppra.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top