Tillagningstid: 10 minuter | Extra tid: 20 minuter 4 portioner
Skicka in ditt allra bästa recept!
Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.
Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.
Vinn vacker duk!
Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.
Du behöver
500 g kassler
2 msk smör
3 dl vispgrädde
1 dl smakrik riven ost
1 dl hackad persilja
150 g körsbärstomater
peppar
Gör så här
1
Sätt ugnen på 200 grader.
2
Skiva och stek kasslern i smör. Lägg över i en form.
3
Blanda grädde, ost och persilja och krydda med peppar och häll över kasslern. Lägg på delade tomater och gratinera i 20 minuter.
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat. Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.