
Finns det något godare än en riktigt välgjord klassisk semla? Knappast. Den mjuka bullen. Lena grädden och så härlig fyllning på mandelmassa.
Säsongen för semlor blir bara längre och längre och börjar nästan bli som en ny årstid!
En pistaschfyllning blir otroligt gott och härligt till den lena bullen och grädden. Testa även att fylla bullarna med fyllning på rostad mandel eller solroskärnor.
Här är recepten på en ovanligt god och saftig semmelbulle och fyra olika fantastiska fyllningar.
Semlor med dinkelmjöl

Dinkelmjöl ger god smak åt fastlagsbullarna!
RECEPT: Semmelbullar med dinkelmjöl
Semmelfyllning med pistasch

Testa att fylla din semla med pistasch istället för den klassiska mandelmassan.
RECEPT: Semmelfyllning med pistasch
Semmelfyllning med mandel

Fyll dina fastlagsbullar med fyllning på rostad mandel.
RECEPT: Semmelfyllning med mandel
Semmelfyllning med mandelmassa

Klassisk fyllning med mandelmassa som blandas med mjölk och eventuellt inkråm från semmelbullarna.
RECEPT: Semmelfyllning med mandelmassa
Semmelfyllning med solroskärnor

Fyllningen med rostade solroskärnor får en smak som påminner lite om nougat.
RECEPT: Semmelfyllning med solroskärnor