Ädelostbollar med pekannötter

De här ljuvliga bollarna fyllda med ädelost, creme cheese och honung går snabbt att göra.
RECEPT: Ädelostbollar med pekannötter
Smakrik apelsinglögg

Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist.
RECEPT: Smakrik apelsinglögg
Filodegskorgar med ost, skinka och grönkål

Frasiga filodegskorgar med julens goda smaker.
RECEPT: Filodegskorgar med ost, skinka och grönkål
Smördegsinbakade prinskorvar

Naggande goda prinskorvar i smördeg som du kan göra dagen innan.
RECEPT: Smördegsinbakade prinskorvar
Pesto- och smördegsgran med dipp – fint brytbröd

Den finaste ätbara julgranen gör du enkelt av smördeg, pesto och ost.
RECEPT: Pesto- och smördegsgran med dipp
Värmande rotsakssoppa

Krämig, god och värmande soppa med rotfrukter. Servera gärna i koppar eller lite mindre skålar.
RECEPT: Värmande rotsakssoppa
Läcker sötpotatispizza

Låt sötpotatispizzan bli ett nytt inslag på glöggfesten!
RECEPT: Läcker sötpotatispizza
Räk- och äppel- cheesecake i glas

Snabb och enkel räkcheesecake som bara tar 20 minuter att göra!
RECEPT: Räk- och äppel- cheesecake i glas
Lussebullar med nötkräm

De här ljuvliga lussebullarna har en härlig fyllning av hasselnötskräm. Ladda upp med ett gäng till adventsfikat och jul!
RECEPT: Lussebullar med nötkräm
Enkla och goda pepparkakor med mandel

Med färdig pepparkaksdeg och lite mandel gör du enkelt julens godaste kakor!
RECEPT: Pepparkakor med mandel