-
Risnudlar med grillad kyckling
30 minuter -
Fiskgryta med dragon
25 minuter -
Helstekt kyckling med fänkål
150 minuter -
Champinjoner med prästost och salvia
45 minuter -
Grillad kalvlever med potatissallad och sardellsås
35 minuter -
Squashpasta med kyckling
30 minuter -
Ugnsbakad lax med broccoli
30 minuter -
Bulgur med grönkål och pumpafrön
30 minuter -
Asiatisk soppa med skinka och ägg
30 minuter -
Marängsviss med nötkaramell
55 minuter -
Sötkryddiga ribs med bakad potatis
90 minuter -
Värmande curry med kikärter
25 minuter -
Rimmad torsk med grönt ärtskum och forellrom
50 minuter -
Lövbiff med varm bön- och getostsallad
20 minuter -
Indisk vegogryta med ris
25 minuter -
Rödbetssoppa med pepparrotsyoghurt
30 minuter