-
Panerad torskfilé med granattsatsiki
30 minuter -
Citronkyckling med tabboulehris
30 minuter -
Lax-och fläsksallad med gräslöksklick
30 minuter -
Fiskpanna med saffran
20 minuter -
Ryska piroger med potatisfyllning
80 minuter -
Rödbetssoppa på ryskt vis
135 minuter -
Auberginesoppa med citron
30 minuter -
Eggy in a basket
10 minuter -
Fiskfrikassé med fänkål
30 minuter -
Pasta med lammfärs, citron och fetaost
30 minuter -
Chicken Tikka Korma
20 minuter -
Kalkonfilé med couscous
30 minuter -
Kycklingfilé med äppel- och rödlökschutney
20 minuter -
Lax med vitvinssås
45 minuter -
Trädgårdssallad med kalvstek och kaprismajonnäs
120 minuter -
Krämig tagliatelle med valnötter
30 minuter