-
Svartvinbärsparfait med maräng
20 minuter -
Stekt kalkonrulad med extra fyllning
90 minuter -
Champinjonpasta med bacon
30 minuter -
Saffransris med chorizo och räkor
30 minuter -
Öppna dumplings med kyckling
75 minuter -
Chokladfondant med skogshallon
40 minuter -
Smörstekt torsk med blomkål
120 minuter -
Hjorttartar med lök och löjrom
35 minuter -
Gougères med gruyèrefyllning
40 minuter -
Ostron med granolja och enbärsgrädde
25 minuter -
Grillade kycklingspett med ljummen tabbouli
30 minuter -
Färsbiffar med grönpeppar
40 minuter -
Fänkålsbiffar med tagliatelle
30 minuter -
Bondsallad med bönor och bacon
30 minuter -
Snabba tekakor – norska rundstykker
50 minuter -
Citronkassler med salvia
30 minuter