-
Laxsnittar med hjortronröra
15 minuter -
Palsternackschips med tångkaviar
20 minuter + 20 minuter i ugnen -
Friterade mozarellabollar med smakrik paprikasås
40 minuter -
Mascarponetrifle med jordgubbar
25 minuter + tid för sylten att kallna -
Hälleflundra med pumpapuré
50 minuter + rimning -
Marinerat ankbröst med citrussmaker
40 minuter + marineringstid -
Fördrink: Granatäppeldrink med prosecco
10 minuter + tid för sockerlagen att kallna -
Julköttbullar
-
Ris à la Malta med hjortronsylt
-
Apelsingriljerad skinka
-
Apelsin- och rosmaringravad lax
-
Lime- och chilisill
-
Julig sillsallad med äpple
-
Saffranscheesecake med lingon
50 minuter + frysning och tining -
Minigratänger med grönkål
40 minuter -
Pizzasnäckor med julskinka
20 minuter