-
Paprikagalette med sardeller och getost
1,5 timme + tid att kallna -
Paprikapizza med mozzarella och oliver
45 minuter -
Läsarrecept: Färskostkräm, räkor och stenbitsrom med rågknäcke
-
Frasig filodegspaj med lammfärs
30 minuter + 40-50 minuter i ugn -
Kålpudding i stekpanna med fläskfärs, lingon och snabbinlagd gurka
30 minuter -
Matvetesallad med blomkål och ärtor
30 minuter -
Sallad med halloumi och nektariner
30 minuter -
Räk- och mangosallad med srirachamajonnäs
45 minuter -
Hallonsorbet med limesmak
20 minuter + tid i frysen -
Persiljemarinerade kycklingfiléer
ca 25 minuter + 22 minuter i ugn -
Färskpotatissallad med varmrökt lax
40 minuter -
Gratinerade nektariner i ugn
Tid 15 minuter + 25 minuter i ugnen -
Västerbottenpaj i miniformat
ca 20 minuter + 20 minuter att vila + 30 minuter i ugn -
Kantarellflarn med bacon och dill
Tid ca 25 minuter + 15–20 minuter i ugn -
Aprikos- och körsbärspaj med smultäcke
Tid 25 minuter + 25 minuter i ugnen -
Läsarrecept: Enkel marängtårta med daim