-
Rödbetssallad med pepparrotsvinägrett
45 minuter -
Svartrotssallad med rostade hasselnötter
30 minuter -
Kryddkokt julskinka med ingefärsgriljering
-
Currysill med äpple
10 minuter -
Enbärssill med citron
10 minuter -
Äggsallad på sked med räkor och löjrom
20 minuter -
Gravad lax på lingon och akvavit
-
Kuvertbröd med vört
20 minuter -
Pepparkakskex med pumpakärnor
20 minuter -
Glöggsangria med granatäpple
10 minuter -
Choklad- och pistagekola
30 minuter -
Valrhonafudge i fin presentask
30 minuter -
Äppeldryck med ingefära, kanel och kardemumma
15 minuter -
Fruktkaka med nötter
30 minuter -
Pepparkakor fyllda med chokladtryffel
25 minuter -
Nötmusslor med vispgrädde och lingonsylt
35 minuter