-
Blåbärsglass med citronsmak
25 minuter + tid i frysen -
Smashad potatis – krispigt gott
-
Korvspett med ris och chiliaioli
-
Fläderparfait med jordgubbs- och rabarbersås
30 minuter + tid i frysen -
Morotsfocaccia med lökdipp
1 timme + kalljäsning 8–12 timmar + 50 minuter jäsning före gräddning -
Sockerkaka med flädermarinerad fruktsallad
40 minuter -
Vinbärskaka med mandelmassa
1 ¼ tim -
Kantarellpaj med kryddost
1 ¼ tim + 1 ½ tim i kylen -
Matiga mackor med kycklingröra
30 minuter -
Perfekt picknickmat – 4 recept du inte får missa
-
Enkel och snabblagad asiatisk lax i ugn – läsarrecept
-
Krämig potatissallad med sidfläsk och knipplök
40 minuter -
Paj med färskpotatis och getost
30 minuter + ugnstid -
Ugnsrostad potatis med paprika och örtsmör
30 minuter + ugnstid -
Sommarsopppa med färskpotatis
40 minuter -
Lättbakat och frasigt tunnbröd – läsarrecept