-
Köttfärsgratäng med potatis
45 minuter -
Stekt torsk med oliv- och dillsmör
30 minuter -
Laxcannelloni med kräfttopping
40 minuter -
Tomatpasta med hemgjord tagliatelle
20 minuter -
Tomatsås
50 minuter -
Ricottafylld ravioli med salviasmör
40 minuter -
Fläsk- och räkröra i salladsblad
25 minuter -
Lammfärsspett med paprikacouscous
30 minuter -
Smörrebröd med matjessill
30 minuter -
Anns spenatpaj med chevre
30 minuter -
Laxbiffar med kokosnudlar
40 minuter -
Rotfruktssoppa med linser och saffran
30 minuter -
Grillad tonfisk med mangoglaze
-
Räkpasta med ost och salladslök
30 minuter -
Rädissallad till sill-å-potatis
30 minuter -
Marinerade kycklingspett med basilika- och parmesandressing
40 minuter