-

Viltskavspanna med fläsk och potatiskroketter
50 minuter -

Ratatouillesallad med fetaostkräm
20 minuter -

Fetafylld aubergin med tomat
30 minuter -

Pastasallad med fetaost
30 minuter -

Vild gryta med vitlök och senap
30 minuter -

Tabbouleh
-

Texie-mexie-pasta
30 minuter -

Ingers äppelsås till buffé, fisk och kallskuret
15 minuter -

Lammfärsbollar med myntarödkål
30 minuter -

Selleribiff och bönsallad
30 minuter -

Saffranssoppa med fisk och potatis
30 minuter -

Kycklingcurrypanna med ananas
30 minuter -

Vaniljglass med kolasås och syltade apelsinskal
25 minuter -

Stekt torskrygg med purjo och fläsk
35 minuter -

Marinerade clementiner med mandelgrädde
20 minuter -

Gustafssons paté med grönpeppar och bacon
120 minuter