-

Stekt makrillfilé med färsk ingefära
30 minuter -

Kangoskakor med sconeskänsla
60 minuter -

Karlsborgs pepparkakshjärta med smörkrämstopp
60 minuter -

Fläskköttgryta med tomat
30 minuter -

Sellerisoppa med rårivet
30 minuter -

Grön pasta med svampragu
30 minuter -

Läckökringlor av köpt smördeg
60 minuter -

Svartbäcksskorpor, glutenfria och härligt spröda
120 minuter -

Ekenäskaka med mandelfyllning
90 minuter -

Hasselöcookies, nötchokladkex
90 minuter -

Lekebergskransar, frasiga chokladkransar
60 minuter -

Rönnskärsformar med smör i smaken
90 minuter -

Sätoftakakor, möra korintkakor
40 minuter -

Kyckling i ugn med örter och citron
40 minuter -

Lumumba med konjak och grädde
10 minuter -

Gäddbullar att servera i soppa
40 minuter