-

Vitlöksspäckad fläskkarré
-

Ulla Winbladhs strömming
-

Lingonpäron med vispgrädde
90 minuter -

Hjortronparfait med Kopparbergsgin
15 minuter -

Bergslagstoast med rökt älgkött
15 minuter -

Stekt regnbågsfilé med kantarellstuvning
45 minuter -

Svampquesadilla med bönsallad
20 minuter -

Fried rice med kyckling
20 minuter -

Potatissoppa med bacon
20 minuter -

Honungs- och chililax med svarta linser
25 minuter -

Sigbritts musselröra på toast
10 minuter -

Korvgryta á la Reinfeldt
30 minuter -

Lammkotletter med kantarellbulgur
20 minuter -

Varmrökt sik i urgröpt gurka
10 minuter -

Linsgryta med laxspett och pepparrot
30 minuter -

Hummersandwich för finsmakaren
40 minuter