-

Lammfärsbiffar med päronsallad
30 minuter -

Broccoli med asiatisk dressing
15 minuter -

Curryfiskbiffar med spenatpotatis
30 minuter -

Pärontarte med ingefärsgelé
30 minuter -

Sparris med nötcreme
35 minuter -

Kycklinglårfilé med sesamglaze
30 minuter -

Grillade kycklingben med basilikabakad potatis
40 minuter -

Bacon & kycklingsandwich
15 minuter -

Kycklingben med ugnsbakade grönsaker
90 minuter -

Chokladtryffelägg med nougat
25 minuter -

Rimmad hjortfilé
-

Rosmarinkryddade lammfärspinnar
20 minuter -

Sillgratäng med lök och grädde
40 minuter -

Falukorv med kinakål
30 minuter -

Fläskkotletter med bönratatouille
30 minuter -

Marinerat ankbröst serverat med ägg, nudlar och buljong
90 minuter