-
Fikonchutney med Saint Agur
-
Majskyckling med blomkålspuré och svartrötter
-
Halstrade pilgrimsmusslor med tomat, purjolök och regnbågsrom
-
Potatis- och broccolisoppa med frikadeller
30 minuter -
Kycklingsaltimbocca med gräddsky och sallad
30 minuter -
Tonfisk- och ostsås med pasta
30 minuter -
Medelhavsströmming på morotsris med tomat
30 minuter -
Blodpudding med bönor och bacon
30 minuter -
Lammkotletter med majonnäs
20 minuter -
Pappas gravade strömming
-
Pepparrotsströmmingsfromage
-
Varm potatis-morotssallad
20 minuter -
Kryddig korv med varm potatissallad
30 minuter -
Brostorpspaj med kryddad kubost
-
Smakrik köttgryta
-
Rökt ankbröst eller skinka med hemgjord chutney