-
Fiskgryta med bönor och körvel
30 minuter -
Citronstekt strömming i ugn med ratatouille
30 minuter -
Stekt spättafilé med hemgjord remouladsås
30 minuter -
Matjesmacka med ägg och kesellakräm
30 minuter -
Grillad korv med cole slaw, nykokt färskpotatis och salladslök
30 minuter -
Kidneysoppa serverad med avokadosalsa
30 minuter -
Wokad kycklingfilé med grönsaker och nudlar
30 minuter -
Pannbiff med ärtigt mos
30 minuter -
Fiskbullar med purjolök och curry
30 minuter -
Pasta al tonnato
20 minuter -
Pasta med musslor och räkor
20 minuter -
Citrongravad hälleflundra
-
Rödbetssoppa
-
Mousse med tonfisk
-
Caesarsallad med pasta och grillat kycklingbröst
30 minuter -
Morots- och ädelostpaj