-
Päronhalvor under gorgonzolatäcke
-
Chili-créme fraiche
-
Sensommarsallad
-
Friterad strömming med sallad och chili-crème fraiche
-
Smörfräst svamp i gelé
-
Pyttipanna med stekt ägg och småplock
30 minuter -
Aubergin fylld med lax- och vitlöksröra
30 minuter -
Hälleflundra noir med tapenade på grön botten
30 minuter -
Pocherad hälleflundra med saffransgyllene apelsinsås
30 minuter -
Potatissallad med rökt kalkonbröst
30 minuter -
Lökbiffar med stekt tomat
30 minuter -
Tomatsoppa med gott hack
30 minuter -
Fruktsallad med rom och limekräm
-
Escabechi med irio och kryddig senap
-
Grillad tonfisk med cheesecake, muskotsyltad ananas och havskräfta
-
Seafood i guavajuice med halstrad pilgrimsmussla