-
Kotlettgryta med sardeller och oliver
40 minuter -
Vegetarisk bolognese på belugalinser med ajvar och mynta
40 minuter -
Fried rice med kyckling
30 minuter+tid för riset att kallna -
Glutenfri paj med kassler och bacon
-
Portionspajer med kallrökt lax
-
Fiskgratäng med vitvinssås
-
Färgglada fyllda paprikor med kött- och chorizofärs
2 timmar -
Rostad paprikasoppa med brödkrutonger
1 timme -
Paprikagalette med sardeller och getost
1,5 timme + tid att kallna -
Paprikapizza med mozzarella och oliver
45 minuter -
Läsarrecept: Färskostkräm, räkor och stenbitsrom med rågknäcke
-
Frasig filodegspaj med lammfärs
30 minuter + 40-50 minuter i ugn -
Kålpudding i stekpanna med fläskfärs, lingon och snabbinlagd gurka
30 minuter -
Matvetesallad med blomkål och ärtor
30 minuter -
Sallad med halloumi och nektariner
30 minuter -
Räk- och mangosallad med srirachamajonnäs
45 minuter