-
Kyckling med ädelost och rosépeppar
50 minuter -
Knäckig toscakaka med äpple
60 minuter -
Fransk smördegspaj á la bourguignon
160 minuter -
Världens godaste hembakade semlor – med 4 olika härliga fyllningar!
-
Nya hembakade favoriter – matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt
-
Kalljästa frallor med valnötter och torkade aprikoser
15 minuter -
Dinkelformbröd med frön
20 minuter -
Glutenfria tekakor av bovetemjöl
25 minuter -
Gyllene morotsbröd
20 minuter -
Liten meny – med fantastiska svenska smaker!
-
Frozen cheesecake med lingon
45 minuter -
Helstekt kyckling med madeirasås
40 minuter -
Festmat på nolltid – 3 geniala pastarecept!
-
Vinterns söta succéer – från frasig smördeg till ljuvlig cheesecake
-
Frasigt smördegsflarn med kanel & kardemummaäpplen
60 minuter -
Mazarinkaka med svenska bär
60 minuter