Alla artiklar

  • Parmalindad oxfilé med parmesanmos

    Färsk rosmarin, vitlök och parmaskinka är goda smaksättare till oxfilén. Köttet går att förbereda i god tid ända fram tills den ska ugnsstekas. Gott till är ugnsbakade tomater eller råstekt färsk broccoli med vitlök.

  • Skagenlax med löjrom och parmesanmos

    Fyll laxen med en krämig räkröra och du har en riktig festrätt! Grön sparris eller lättkokta sockerärter är både vackert och gott till. Liksom potatismos, eller varför inte parmesanmoset som då passar att smaksätta med dill och gräslök.

  • Grekisk fläskfilé med morotstzatziki

    Maträtter där allt lagas i samma form är alltid lika praktiska. Till den grekiskt inspirerade fläskfilén med fetaost och oliver smakar en fräsch tzatziki med morötter och citron gott till.

  • Dubbla strasskrokar

    Spröda kakor med fyllning som smakar apelsin.

  • Karusellkakor

    Du behöver 200 g smör eller margarin 0.5 dl strösocker 1 st äggula 4.5 dl vetemjöl Fyllning: 1 st äggvita 1.5 dl strösocker 1 msk…

  • Gifflar

    Bakas av en lättarbetad jäsdeg som innehåller äggulor.

  • Regenter

    Små, goda kakor med mandelsmak.

  • Rullttårtstårta

    Snabbakat och festligt till påskkaffet.

  • Nötkaka

    En mjuk kaka med mycket nötsmak.

Scroll to Top