Alla artiklar

  • Kanelbrylé

    Du behöver 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 st kanelstänger 6 st äggulor 0.75 dl strösocker Karamellisering: 4 msk strösocker Ugn: 175º Gör så…

  • Rödkål med äpple och valnötter

    Du behöver 300 g rödkål 1 st rödlök 1 msk smör eller margarin 1 dl vatten 1 tsk grönsaksfond 1 tsk vitvinsvinäger 1 st äpple…

  • Hasselbackspotatis

    Du behöver 10 st potatis 25 g smält smör eller margarin salt och peppar 0.5 dl ströbröd Ugn: 225º Gör så här 1 Skala potatisen…

  • Honungsmarinerad kalkonfilé

    Du behöver 4 msk rapsolja 2 msk flytande honung 1 msk kanel saft av 1 salt och peppar 700 g kalkonfilé smör eller margarin till…

  • Laxtoast med räkröra och dillkräm

    Du behöver 4 skiva lantbröd bordsmargarin 4 st salladsblad 6 skiva färskrökt lax Räkröra: 1 st ägg hårdkokt 1 st avokado 100 g skalade räkor…

  • Crêpes med räkfyllning

    Du behöver 1.5 dl vetemjöl 0.5 dl havrekli 1 krm salt 4 dl mjölk 3 st ägg 2 msk smält smör Fyllning: 0.5 st purjolök…

  • Varma mackor med renskav

    Du behöver 4 st Hällakakor runda, polarbröd 0.5 st purjolök 1 msk smör 240 g renskav salt peppar 2 krm timjan 100 g ädelost 1…

  • Laxpirog med champinjoner

    Du behöver 4.5 dl vetemjöl 0.5 tsk salt 1 tsk bakpulver 350 g potatis kokt 100 g smör rumstempererat Fyllning: 0.5 st purjolök 100 g…

  • Kebabpizza och ajvar relishsås

    Du behöver 6.5 dl vetemjöl 25 g jäst 2 msk rapsolja eller olivolja 0.5 tsk salt 2.5 dl vatten Fyllning: 300 g lammfärs eller nötfärs…

Scroll to Top