-
Veckans Triss 19
Här kan du vinna Trisslotter – varje vecka!
-
Veckans Sverigelotter 19
Ta chansen att tävla om Sverigelotter varje vecka!
-
Få rent grillgallret: Tre enkla metoder att prova
Har du plockat fram grillen bara för att inse att gallret är fullt med fastbränd mat från förra sommaren? Bara lugn. Här är tre husmorsknep som gör att gallret blir som nytt.
-
Vinn Malou von Sivers nya bok!
Svara på en enkel fråga och vinn en spännande bok!
-
Vinn priser för sköna vårdagar!
Nu lottar vi ut produkter för läppar och fötter inför våren!
-
Enkla krysset 19
Välkommen till Enkla krysset!
-
Snabba krysset 19
Välkommen till Snabba krysset!
-
Maj-Britt syr kuddar för att stötta Cancerfonden: ”Det känns bra för mig att få hjälpa till”
Gamla slipsar glöms bort i en låda. Och hamnar kanske så småningom på loppis där Maj-Britt hittar dem. Hon syr färgglada kuddar av dem som hon säljer till förmån för cancerforskning. Maj-Britt har förlorat både sin man och en bror i sjukdomen.
-
Symtomen berodde på candidaöverväxt – ny kost förändrade allt: ”Det var helt galet”
I flera år var Tanja Tings kropp och själ i obalans. Hon drabbades av uppsvälldhet, akne och klåda, men också av ångest och trötthet. När hon insåg att det var candidasvampen som fick henne att tappa balansen hittade hon ett sätt att må bättre.
-
Förälskade räkor I
Till den här festliga rätten kan du också använda havskräftor eller andra skaldjur.
-
Crêpes med kantarellfyllning
Crêpes är små fyllda och gratinerade pannkakor. Oftast fyller man dem med en god stuvning.
-
Min tonfiskröra (av Lillemor i Åkers Styckebruk)
Du behöver 1 st tonfisk burk i vatten 1 st burk crème fraîche eller kesella 2 msk lättmajonnäs 1 st purjolök eller 1 salt svartpeppar…
-
Langos I
Langos är friterade avlånga brödkakor vars deg innehåller bl.a potatis. Bröden serveras med olika "pålägg", t ex lätt creme fraiche, lök, räkor, kaviar och stark korv. Langos kommer ursprungligen från Ungern. Så här gör du dem!
-
Tonfiskröra á la Marie (av Marie i Mölndal)
Du behöver 1 st tonfisk burk i vatten majonnäs italiensk salladskrydda citronpeppar ägg ev kokt i bitar smörgåsgurka ev hackad Det här behövs för ca…
-
Jeanettes brietårta
När en väninna beskrev denna gratinerade brietårta för mig vattnades det verkligen i munnen! Jag prövade och blev stormförtjust! Här är receptet.
-
Squash-krisp till gravad lax
En spännande förrätt gör middagen extra festlig. Jag föreslår gravad eller rimmad lax, serverad med små frasiga plättar gjorda av en smet med strimlad squash, potatis och purjolök!
-
Parisersmörgås III
Smörgåsen kan ätas både varm och kall och kan också kompletteras med ett stekt ägg och en tomat.
-
Ängasoppa
För mig är ängasoppa "sommar" och "sommarlov"! Min mor lagade alltid soppan av färska primörer, men idag kan du laga soppan året runt av frysta grönsaker.