Alla artiklar

  • Finsmakarens primörsoppa

    Det här är en soppa som tilltalar den mest kräsne! Soppan "smakar vår" och är härligt grön, dessutom lättlagad. Bjuder du soppan som förrätt, kan den räcka till ett par portioner mer.

  • Buljong med pocherat ägg (av Lena i Stenungsund)

    Du behöver 1 st ägg 1 st grönsaksbuljongtärning 5 dl vatten spagetti en näve korta kryddor Det här behövs för ca 1 port: Gör så…

  • Rårörd rabarbersaft (av Hanna i Alstad)

    Du behöver 3 kg rabarber 60 g vinsyra vatten socker (lika mycket som saftens vikt) 15 g citronsyra Det här behövs för ca 3 liter:…

  • Lagerbladsbakad potatis

    Passar bra till Lax med örttäcke och Caesarröra (se seperata recept).

  • Couscouspytt från Marocko

    Längst bak ser du couscouspytt, i mitten rysk pytt i panna och längst fram indonesisk pytt. En helt vegetarisk pytt, mättande och god.

  • Dansk potatissallad

    Salladen smakar gott till både kassler, skinka och korv.

  • Indisk potatisgryta

    Du behöver 1 st gul lök 1 msk margarin 1 tsk curry 500 g potatis 1 st fänkål 2 st vitlöksklyftor 3.5 st morötter 1…

  • Lökdolmar med svamp

    Det är mycket gott med kantareller i den här rätten och kanske har du egenhändigt plockade i frysen. Men dolmarna blir också goda om de fylls med champinjoner från burk.

  • Mexikansk böngryta

    Du behöver 2 st gula lökar 1 msk olivolja 3 st pressade vitlöksklyftor 1 st bönor ca 400g 2 st majs 1 tsk kryddblandning mexikansk…

Scroll to Top