Alla artiklar

  • Tonfiskröra á la Marie (av Marie i Mölndal)

    Du behöver 1 st tonfisk burk i vatten majonnäs italiensk salladskrydda citronpeppar ägg ev kokt i bitar smörgåsgurka ev hackad Det här behövs för ca…

  • Jeanettes brietårta

    När en väninna beskrev denna gratinerade brietårta för mig vattnades det verkligen i munnen! Jag prövade och blev stormförtjust! Här är receptet.

  • Squash-krisp till gravad lax

    En spännande förrätt gör middagen extra festlig. Jag föreslår gravad eller rimmad lax, serverad med små frasiga plättar gjorda av en smet med strimlad squash, potatis och purjolök!

  • Parisersmörgås III

    Smörgåsen kan ätas både varm och kall och kan också kompletteras med ett stekt ägg och en tomat.

  • Ängasoppa

    För mig är ängasoppa "sommar" och "sommarlov"! Min mor lagade alltid soppan av färska primörer, men idag kan du laga soppan året runt av frysta grönsaker.

  • Lättlagad laxmousse

    Moussen väcker alltid förtjusning och är mycket lättlagad.

  • Snabbpizza

    Det här är en deg, som inte behöver jäsas och som barnen själv kan baka.

  • Finsmakarens primörsoppa

    Det här är en soppa som tilltalar den mest kräsne! Soppan "smakar vår" och är härligt grön, dessutom lättlagad. Bjuder du soppan som förrätt, kan den räcka till ett par portioner mer.

  • Buljong med pocherat ägg (av Lena i Stenungsund)

    Du behöver 1 st ägg 1 st grönsaksbuljongtärning 5 dl vatten spagetti en näve korta kryddor Det här behövs för ca 1 port: Gör så…

Scroll to Top