Alla artiklar

  • Drottningsufflé

    Längtar du efter att få avrunda middagen med en läcker sufflé men är rädd för att misslyckas? Då ska du satsa på den här drottningsufflén. En säker succé!

  • Kladdig chokladkaka (av Lisa i Skurup)

    Du behöver 2 st ägg 3 dl socker 1.5 tsk vaniljsocker 4 msk kakaopulver 1.5 dl vetemjöl 100 g smält smör Det här behövs för…

  • Sommarens bästa bärpaj

    Baka en frasig paj med sommarens läckra bär. Bärpajer är bäst att göra utan pajskal i botten, det blir lätt blött. Pajdeg använder du bara till kant och lock. Enkelt och gott!

  • Rabarberglass

    En perfekt avslutning på en god middag.

  • Rabarberflan

    Här får du lära dig att göra en flan, d v s ett bakverk av tunt utkavlad pajdeg.

  • Frasiga crepes med glass och hallonsås

    En ljuvligt god dessert som uppskattas av både små och stora läckergommar.

  • Fransk päronkaka med hallon

    Vill du bjuda på en av de allra godaste efterrätter som finns? Laga då denna ljuvliga pärondessert med hallon och mandel. Vill du göra kakan i förväg så går det utmärkt. Värm den bara i mikrovågsugnen precis innan den ska serveras.

  • Delikat björnbärspaj

    Ljuvligt krämig fyllning har den här kalasgoda pajen med frisk smak av björnbär.

  • Glace au four med färska bär

    Den här desserten väcker alltid beundran, men är alls inte så svår att göra som det verkar. Däremot är den mycket god! När det är säsong kan vi göra glassen extra festlig med färska bär.

Scroll to Top