Alla artiklar

  • Cheesecake som i New York

    Alla älskar cheesecake och visst är det roligt att kunna göra en ny och lite annorlunda variant. Här kommer min senaste, direkt "importerad" från New York. Bjud cheesecaken, dekorerad med dina favoritbär, som dessert efter en lätt middag.

  • Jordgubbar i smördegshus

    I den här lyxiga desserten ligger jordgubbarna på en bädd av ljuvligt god vaniljkräm.

  • Fryst lingonkrans

    En riktigt ljuvlig och frisk dessert får avsluta den goda middagen.

  • Nötfromage

    Bra bjuddessert som kan stå klar i kylen och vänta på gästerna.

  • Rabarberpaj

    Rabarber ger en försmak av den ljuvliga sommaren. Här är en god paj att njuta av till efterrätt.

  • Falsk savarin

    Den äkta savarinen är bakad av jäsdeg, men med sockerkaka som stomme blir den faktiskt godare.

  • Ostkaka

    Min småländska mormor bakade naturligtvis ostkakan med löpe. Det här är en mycket förenklad variant, men den är också god med sylt och lättvispad grädde.

  • Currykorv med pasta

    Pasta av olika slag kan bilda grunden i maten, om man vill leva billigt. Och pasta kan varieras nästan hur mycket som helst. Här är ett förslag!

  • Timpana

    En maltesisk makaronipudding som mättar rejält.

Scroll to Top