Alla artiklar

  • Sesamkakor

    Lättbakade kakor som ha ren fräsch smak av citron. Sesamfrön gör dem härligt "knapriga".

  • Lysekilslimpor

    Tjäna på att baka ditt eget matbröd! Av en påse mjöl bakar du fyra luftiga, porösa och fantastiskt goda limpor i långpannan. Härliga, hållbara bröd som blir en perfekt grund för matiga mackor.

  • Moas rågbullar

    Apelsinskal ger spännande smak åt rågbullarna. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Solbullar I

    Solroskärnor ger brödet god smak, dessutom blir det fiberrikt. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Fikonkringlor

    Kanske har du fikon hemma? Passa då på att baka kringlorna, som är både goda och fiberrika. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Kuvertbröd med matvete

    Sockerfritt bröd.

  • Millennietårta

    Luftiga sockerkaksbottnar med frisk citronkräm emellan och mycket frukt ovanpå, det blir en perfekt tårta för det nya millenniet.

  • Valnötskyssar

    Godare än så här kan det knappt blir! En liten "kyss" är som ett mellanting mellan kaka och godis. Med sjuden smet blir marängerna blanka och lite sega inuti.

  • Knäckig äppelkaka (av Johanna i Kristianstad)

    Du behöver 175 g margarin 3 dl socker 3 dl mjöl 1.5 tsk bakpulver äpplen efter behag Det här behövs för ca 6-8 port: Gör…

Scroll to Top