Alla artiklar

  • Aniskokta päron med mandelgrädde och kolasås

    Ljuvlig dessert. Välj riktigt fasta och fina päron.

  • Smulpajdeg (av Madeleine i Hisings Kärra)

    Du behöver 4 dl mjöl 2 dl socker 200 g smör Det här behövs för ca 4-6 port: Gör så här Kör ingredienserna med elvispen….

  • Panikchokladröra (av Hanna i Halmstad)

    Du behöver 2 tsk kakaopulver 3 tsk strösocker grädde Lagom mycket mjölk (Mjölk) Det här behövs för ca 1 port: Gör så här 1 Tag…

  • Pannacotta

    Från Italien har vi fått mycket gott – i synnerhet när det gäller efterrätter. Och någonting som är alldeles extra gott är Panna cotta, en ljuvlig gräddpudding som serveras med karamellsås, frukt och bär.

  • Äppelgrottor med kokosmaräng

    Bjud på en lätt varmrätt och avsluta måltiden med de här läckra äppelbakelserna. Den fluffiga kokosmarängen döljer citronfriska äpplen som smälter i munnen.

  • Dajmtårta (av Estelle i Varberg)

    Du behöver 2 st ägg 2 dl socker 50 g mandel 50 g hasselnötter 1 tsk bakpulver 2.5 dl vispgrädde 4 st daim Det här…

  • Frusen moccadröm

    Den här ljuvliga parfaittårtan har en god smak av kaffe, choklad och mandelmassa och kan göras i god tid. När det är dags att servera tar du bara ut den ur frysen och garnerar.

  • Vaniljparfait

    En läcker efterrätt är "pricken över i" efter en god middag. Parfait är en sorts glass, som bör tinas en stund innan den serveras. Jättegott med färska bär till!

  • Rabarberpaj med krämig fyllning

    Jag har många goda recept på rabarberpaj men den här är en av mina favoriter!

Scroll to Top