Alla artiklar

  • Svensk bouillabaisse

    En spännande och festlig vardagsrätt. Framför allt barn tycker om att äta fisk så hära.

  • Gratinerad sej med räkor

    Sej är en torskfisk, mager och god, men lite annorlunda i färgen. Det är kanske därför det har funnits ett visst motstånd mot den. Men det tycker Carina att vi ska ändra på! Här är en jättefestlig sejgratäng att bjuda på.

  • Ostmuffins II

    Dessa muffins är jättegoda att äta som de är, utan smör och pålägg.

  • Små rågkakor

    En rejäl smörgås med flera sorters pålägg blir en fin lunch att äta hemma eller på jobbet. Baka en sats grova rågkakor och frys in. Lägg ägg, korv och ost på en kaka, och variera med vad du har hemma, så får du billiga och goda lunchmackor.

  • Varm smörgåstårta

    Det här är en riktig frestare att överraska familj eller vänner med. Och tänk så praktiskt, tårtan kan göras färdig tidigt under dagen och sedan bara sättas in i ugnen, när bordet är dukat och ljusen tända. Då är det bäddat för en riktig myskväll.

  • Smögentårta

    Du behöver 9 skiva formbröd vitt längdskuret Fyllning 1: 1.5 dl majonnäs 1.5 krm paprikapulver 500 g räkor med skal 1 st dill knippa Fyllning…

  • Karusellsmörgås

    Du behöver 1 st rågkaka eller tekaka margarin 1/2-1 st ägg kokt skivat 2 st ansjovisfiléer 7 st räkor 2 skiva skinka 0.5 st tomat…

  • Gravlaxsås

    Enkel att göra och mycket godare och billigare än färdigköpt "Hovmästarsås". På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås.

  • Gravad Fogdölax

    På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås…

Scroll to Top