Alla artiklar

  • För Agneta är vax ingen bisak

    Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt. När hantverkaren Agneta Rodling, 61, i Borensberg tittade på ett tv-program för två år sedan blev hon nyfiken på vax. Nu håller hon egna kurser i att göra egna bivaxdukar.

  • Läk själen med mindfulness

    Ibland gör livet ont för alla – både psykiskt och fysiskt. Men aktuell forskning visar att mindfulness är en effektiv metod för att hjälpa oss att bära själslig smärta.

  • Leif Mannerström lämnar Sveriges Mästerkock: “Kan inte få ut mer”

    För första gången på tio år kan Leif Mannerström ägna sig åt något han verkligen längtat efter – att ge sig ut i skogen, plocka svamp och att jaga. Men stjärnkocken tänker inte sluta laga mat. Framöver väntar egna matlagningsprogram på nätet.

  • Äppelbullar med kardemumma

    Du behöver 50 g jäst 3 dl mjölk 2 st ägg 125 g smör 2 msk strösocker 0.5 tsk salt 10 dl vetemjöl ägg till…

  • Columbine: Frågan som aldrig får ett svar

    Det som började som en vanlig skoldag slutade med tragedi och död. En aprildag 1999 gick Dylan Klebold och Eric Harris in på sin skola i Littleton, Colorado och dödade tolv elever och en lärare, och skadade ännu fler. Tjugoett år efter dådet är frågan fortfarande – varför?

  • Snabba mintkakor med After Eight

    Snabbakade kakor med djup och läcker mintsmak. Toppa varje kaka med en ruta After Eight direkt efter de tas ur ugnen.

  • Rom – nya tips för den eviga staden

    Rom är en fantastisk stad vars historiska centrum liknar ett stort friluftsmuseum där du inandas konst, historia och arkitektur var du än befinner dig. Men staden har mer att bjuda än de stora självklarheterna. Här får du de bästa tipsen för din vistelse!

  • Per Penna: Bestämd i sin barnatro

    Som du säkert vet har barn ofta funderingar och åsikter om mångt och mycket. Läsaren Mona skrev till Per Penna om ett minnesvärt dop där brorsonen Henrik bestämt marscherade upp till prästen med en viktig fråga.

  • Helstekt fläskfilé med potatisgnocchi

    Potatsgnocchi, fläskfilé, tomater och burrata blir en lättlagad festmiddag. Hela rätten serveras på ett stort fat och toppas med fräsch basilika och citronest.

Scroll to Top