Alla artiklar

  • Indonesisk fläskgryta

    Asiatisk mat är riktigt på modet just nu. Det här är en lättlagad gryta som du lagar medan riset kokar. Paprika finns att köpa färdigstrimlad i frysen.

  • Festlig smörgåstårta med räkor och lax ovanpå

    Du behöver Det här behövs till ca 12 bitar: 12 st formbröd längdskurna skivor av vitt Fyllning 1: 1 st räkost ca 200 g Fyllning…

  • Ugnsstekt falukorv

    Du behöver 500 g falukorv ost ca 100 g skivad 2.5 msk senap Ugn: 225° Det här behövs för ca 4 port: Gör så här…

  • Familjepizza

    En klar favorit bland pizzorna hemma hos oss.

  • Minestrone I

    Mustig italiensk soppa med mycket grönsaker och lite kött.

  • Skånsk kalops

    Kalops kan göras på kött med eller utan ben. Men köttet ska skäras i lika stora bitar så att det blir klart samtidigt. Gör gärna dubbel sats och frys in det som inte går åt direkt.

  • Fylld lammstek med potatis och grönsaker

    Lammstek är festmat, inte minst på hösten. Lagar du middagen så här, blir allt färdigt på en gång. Grönsakerna läggs i långpannan efter halva stektiden.

  • Oxrullader med gräddsås

    Min barndoms söndagsmiddagar bestod ofta av oxrullader med många goda tillbehör.

  • Vitkålssoppa med frikadeller

    För många skåningar hör doften av brynt vitkålssoppa till de tidigaste barndomsminnena. Ät gärna grovt bröd till soppan, så får du en helt komplett måltid.

Scroll to Top