Alla artiklar

  • Pastaräkor (av Gine i Lidköping)

    Du behöver 500 g skalade räkor curry 1.5 st vitlöksklyftor färska 1 st burk crème fraîche olja till stekning bandspagetti efter tycke Det här behövs…

  • Laxpaj (av Annbritt i Arboga)

    Du behöver 3 dl vetemjöl 125 g smör 2.5 msk vatten 1 st purjolök 225 g bladspenat 300 g lax rökt 4 st ägg 3…

  • Moules Marinière

    I Frankrike och Belgien serveras musslor på alla restauranger. Prova att koka dem själv. De blir delikata!

  • Fiskburgare (av Ewa i Ulricehamn)

    Du behöver 400 g fiskfilé t ex torsk 1 st ägg 1 dl mjölk 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 dl ströbröd matfett att…

  • Sås till fisken (av Lotta i Sollebrunn)

    Du behöver 1 l yoghurt naturell 1 st lök liten gul 1 st lök liten röd 1 dl kaviar (typ kalles) 1 st citron saft…

  • Grillade laxkotletter

    Lax har numera ett mycket rimligt pris. Det är också en utmärkt fisk att grilla, som alla feta fiskar!

  • Fiskspett med skaldjur

    Spetten är både festliga och praktiska, eftersom de går att förbereda och ha i kylskåpet tills de ska ätas. De är goda både med och utan sås. Spetten går utmärkt att steka i ugnen, men har du grillen framme kan du grilla dem!

  • Hovmästarböckling

    En kall liten supé- eller lunchrätt att bjuda med nykokt dillpotatis och hårt bröd.

  • Ugnslax med nötfyllda tomater

    Du behöver laxfilé ca 600 g färsk med skinnet kvar 0.5 tsk salt 0.5 krm svartpeppar grovmalen 2 msk schalottenlök finhackad 0.5 dl klippt gräslök…

Scroll to Top